hybridkult.hu - Ujjtorna

Ujjtorna mondóka, Mondókák a kezek megmozgatásához, tornáztatásához

boka fajdalom milyen orvos

Így ketyeg az óra tik-tak jár mutatóujjunkkal jobbra-balra dőlünkBenne egy manócska kalapál ökölbe szorított kezeinket összeütögetjükDe ha áll az ujjtorna mondóka és nem jár mutatóujjunkat felemeljükAlszik a manócska és nem kalapál két kezünket a fülünkhöz tesszük, mintha aludnánk. Nyuszi fülét hegyezi nyuszifület mutatunkA bajuszát pödöri bajuszpödrés utánzása.

fájdalomcsillapító kenőcsök a láb ízületeire

Répát eszik ropp, ropp, ropp harapunk egyet ujjtorna mondóka levegőbenNagyot ugrik, hopp, hopp, hopp ugrunk. Gomba, gomba, gomba öklök ütögetéseNincsen semmi gondja kezek forgatása.

a truskave ízületek kezelése

Hogyha esik eső rája ujjak mozgatásaNagyra nő a karimája karkörzés a fej felett. Az esőt csak neveti szájra mutogatásVan kalapja, teheti karkörzés a fej felett.

Mindennapi gyógytorna - Csukló-és kéztorna

Esik eső, fúj a szél ujjak mozgatása Nyírfa ága összeér. Lám egy nyuszi ott robog helyben futunkAz ablakán bekopog kopogtatunk.

ízületek fájnak párhuzamos rudak után

A vadász a nyomomban kezünket úgy tartjuk, mintha puska lenne és lőnénk. Gyere nyuszi, sose félj, Dombon áll egy házikó, kezünkkel háztetőt mutatunk házikóban ládikó, négyzetet mutatunk ládikóban kerek tálca, tenyerünk körül kört rajzolunk kerek tálcán öt pogácsa.

fájdalom okai a vállízületben