BioCo 100% VEGAN C+D Duo C-vitamin 1000mg + Alga D3-vitamin 2000NE filmtabletta – 90db

Bioco vegán, 100% VEGAN termékek

Tartalom

  Komplex, 8 féle hatóanyagot tartalmazó készítmény mindazok számára, akiknek fokozottan érdemes odafigyelni csontrendszerük, izomműködésük egészségének megőrzésére.

  bioco vegán

  Kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izommuködéshez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, bioco vegán ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint a normál csontozat fenntartásához.

  Kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izommuködéshez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint a normál csontozat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.

  A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

  bioco vegán

  A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a normál csontozat fenntartásához. A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

  bioco vegán

  A glükozamin a porcok természetes alkotóeleme. Az MSM egy kéntartalmú szerves vegyület, amely az élő szervezetekben — így az emberi szervezetben is — természetes módon megtalálható.

  A termékekben alkalmazott minden összetevő nem csak a hatóanyag vegán minősítésű. Dehát minden vitamin vegán! Nem bizony!

  Ismerje meg még jobban! A tablettákat étkezés közben vagy után, bő folyadékkal javasolt bevenni.

  Nyelési nehézség esetén a tabletta kettétörhető, vagy porítható.